Polityka prywatności

Polityka prywatności Edyp.pl
Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli Ci zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji Edyp.pl

Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić poprzez kontakt z nami pod adres mailowy bok@edyp.pl

Zapewniamy Cię, że nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne, i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten z roku na rok był jeszcze większy. Wierzymy, że zapoznanie się z naszą polityką prywatności pozwoli Ci poczuć siębezpiecznie i cieszyć z korzystania z Edyp.pl

I. Kto jest administratorem danych osobowych Edyp.pl ?
Administratorem danych osobowych Edyp.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest :
EDYP Hurtownia Książek Tomasz Pudełko
Ul. Lubiejewska 79
07-300 Ostrów Mazowiecka
NIP: 759-140-59-94
REGON: 551320672

 
II. Jak chronimy Twoje dane osobowe ?
Administrator równocześnie z zarejestrowaniem w GIODO wdrożył w Edyp.pl politykę bezpieczeństwa danych osobowych i politykę bezpieczeństwa systemu IT, które zapewniają skuteczną ochronę Twoich danych osobowych.
 
Administrator zarejestorwał u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dalej GIODO) zbiór danych o nazwie Edyp.pl.